Általános Szerződési Feltételek

Eladó adatai
Név: Dobó Imre E.V.
Székhely: 4029 Debrecen, Hajnal utca 14
Nyilvántartási szám: 52110667
Adószám: 53669401-1-29
Bankszámlaszám: 11773384-00714466 Otp Bank

Ügyfélszolgálat: +36 30 609 54 04 (munkaidőben)

ADATVÉDELEM

Az érvényes megrendeléshez az űrlap adatok hiánytalan kitöltése szükséges. Megrendelőinknek meg kell adniuk személyes adataikat a rendelés során. Adataikat kizárólag a rendelés teljesítése és az esetleges kapcsolatfelvétel céljából kérjük el. Vásárláskor beérkező adatokat bizalmasan kezeljük, a termék  elkészítéshez szükséges mértékben használjuk fel. Az elkészült termékek postázását, átadását követően a feltöltött képeket adatbázisunkból töröljük.

ELÁLLÁS JOGA

Az Eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak. A felek eltérő megállapodása hiányában a Vásárló nem gyakorolhatja a törvényi előírás szerinti elállási jogot az alábbi esetek alkalmával: Olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő (pl. egyedi fényképes ajándéktárgyak, fotókidolgozás), vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza. Az internetes rendelés a Ptk. szabályai szerinti vásárlásnak minősül. Mielőtt a Megrendelő véglegesítené megrendelését fontolja meg vásárlását.

A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége is Vevőt terhelik.

Vevő által megrendelt, majd át nem vett megrendelésének szállítási költségei illetve az Eladónak az ezzel okozott egyéb kárát Vevő köteles Eladónak megfizetni, legkésőbb az Eladó által a Vevőnek eljutatott fizetési felszólítás Vevő által megadott email címre történő megérkezésétől számított 48 órán belül.

Figyelmeztetés és egyéb kiegészítések
Felhívjuk kedves megrendelőink figyelmét, hogy a rendeléskor a Megrendelő által használt megjelenítő színprofilja eltérhet a különböző használati tárgyak, fényképek, vásznak nyomtatott kép színeitől. Az ezzel kapcsolatos eltérésekért – mely nem hibás teljesítésből fakad – nem tudunk felelősséget vállalni.

Mivel az elkészült termékek sérülékenyek, ezért kérjük átvételekor haladéktalanul bizonyosodjon meg róla, hogy sértetlen. A gondos csomagolás ellenére előfordulhatnak balesetek a szállítás során. A csomagolóanyagot legyen szíves megőrizni a szállítás során történő sérülés bizonyításához.

A weboldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, technikai okok miatt bekövetkezett elírásokért felelősséget nem vállalunk, az árváltozás jogát fenntartjuk.

Szállítás során történt sérülés esetén reklamációt az átvételt követő 24 órán belül tudunk elfogadni. Köszönjük megértését!

Árak

Az árak fotintban értendők. Az eladó alanyi adómentes ÁFA szempontjából, így áraknak ÁFA tartalma nincs. A vásárlásról KATA alanyi adómentes számla kerül kiállításra. Az árak tájékoztató jellegűek. Amennyiben az eladó hibásan tüntette fel vagy a rendszer hibásan számolja az árat, a már megkötött szerződések esetében az értékesítő az ÁSZF “Eljárás hibás ár esetén” pontja szerint jár el.

Eljárás hibás ár esetén

Nyílvánvalóan hibásan feltüntett árnak minősül:

  • 0 Ft-os ár
  • kedvezménnyel csökkentett, de a kedvezményt tévesen feltüntető ár
  • A rendszer nem megfelelően számolja az áru értékét, az ár nem arányos a darabszámmal

Hibás ár esetén az Eladó felajánlja a termék valós áron történő megvásárlásának lehetőségét, mely információ birtokában a Vásárló eldöntheti, hogy megrendeli-e a valós áron a terméket vagy minden hátrányos jogkövetmény nélkül eláll a rendeléstől.

Reklamáció módja és feltételei

Ha nem a kért szolgáltatást kapta meg, kérjük panaszát küldje el a info@kepesbolt.hu e-mail címre.

A kepesbolt.hu nem garantálja, a weboldal megszakítás nélküli vagy hibamentes üzemeltetését. A kepesbolt.hu nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis majorhoz kapcsolódó hibás vagy megsemmisült információért. Ha az ön által választott termékből készlethiány van alternatív termékkel szívesen állunk rendelkezésére.

Szállítási feltételek

A megrendelt termékeket elkészítésük után átadjuk a futárszolgálatnak amennyiben kiszállítással rendelted meg és várhatóan 3-5 munkanapon belül megérkezik a megadott címre. Lehetőség van személyes átvételre is debreceni székhelyen.

Kiszállítás futárszolgálattal
Országos házhozszállítás a megadott címre.
Szállítási díj: 1.490 FT
Szállítási idő: 3-4 munkanap

Szállítás Foxpost csomagautomatába
Országos házhoz szállítás a megjelölt Fospost csomagautomatába.
Szállítási díj: 990 FT
Szállítási idő: 4-5 munkanap

Személyes átvétel
4029 Debrecen Hajnal utca 14. (előre egyeztetett időpontban)

Szállítási díj: Ingyenes
Szállítási idő: –

Fizetési módok
Az online bankkártyás fizetések a Sumup rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el.

  • Online Bankártyás fizetés Sumup rendszeren keresztül.
  • Banki átutalás